Gürcistan
Gürcistan
Gürcistan > Türkiye Vizesi > Turistik Vize
Telefon

+90 212 970 02 88

info@yabancilar.org

Whatsapp

+90 535 206 62 84

info@yabancilar.org

Türkiye’ye turistik amaçlı olarak giriş yapmak isteyen resmi veya umuma mahsus pasaport hamili Gürcistan Vatandaşları 90 gün süreyle vizeden muaftır. Dolayısıyla turistik vize başvurusunda bulunmaksızın Türkiye'ye turistik amaçlı giriş gerçekleştirebilir ve 90 günlük süreyi aşmadan Türkiye topraklarında kalabilirler.

Ancak; Gürcistan Pasaportlarının vize, vize muafiyeti veya ikamet izin süresinin bitiminden itibaren en az 60 gün geçerli olması aranır. Seyahat tarihinden başlayarak en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport sahibi olmanızı tavsiye ediyoruz.

Not: Deport durumu söz konusu olduğunda çalışma vizesi ile Türkiye’ye gelme ihtimalleri olmaktadır.

Vize şartlarına uygunluğunuzu öğrenmek, gerekli evrakların hazırlanması, başvuru ve uzman danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz.