Cezayir
Cezayir
Cezayir > Türkiye Vizesi > Ticari Vize
Telefon

+90 212 970 02 88

info@yabancilar.org

Whatsapp

+90 546 246 15 46

info@yabancilar.org

Türkiye’ye giriş yapmak isteyen Cezayir Vatandaşı umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Resmi pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır.

Türk Konsolosluklarınca verilmiş kısa süreli turistik vizeleri, son 180 gün içerisinde toplam kalış süresi 90 günü geçmemek kaydıyla verilir. 

Ayrıca; 18 yaş altı ve 35 yaş üstü umuma mahsus pasaport hamili Cezayir Vatandaşları ise belirli şartları taşımaları koşuluyla, 30 güne kadar ikamet süreli tek girişli e-vize alabilirler. Bu durumdan faydalanabilen Cezayir Vatandaşları e-vize ile İnternet üzerinden yapacakları başvurunun sonuçlanması neticesinde Türkiye’ye giriş yapabilirler.

Vizeden Muaf Olmayan Cezayir Vatandaşları İçin Türk Ticari Vizesine Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

  1. Ticari ilişki içerisinde bulunduğu Türk şirketinden davetiye
  2. Türk Şirketinin ticari sicil, vergi levhası, faaliyet belgesi gibi ticari faaliyetlerini gösteren belgeler
  3. Sermaye ve ortaklık yapısını gösteren son Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi
  4. Yabancının 1 adet fotoğrafı (beyaz fonlu ve biometrik)
  5. Yabancının banka hesap bilgileri
  6. Uçak rezervasyonu
  7. Otel rezervasyonu
  8. Vize harcının ödenmesi

Ayrıca ; Cezayir Pasaportlarının vize, vize muafiyeti veya ikamet izin süresinin bitiminden itibaren en az 60 gün geçerli olması aranır. Seyahat tarihinden başlayarak en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport sahibi olmanızı tavsiye ediyoruz.

Vize şartlarına uygunluğunuzu öğrenmek, gerekli evrakların hazırlanması, başvuru ve uzman danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz.