Birleşik Arap Emirlikleri
Telefon

+90 212 970 02 88

info@yabancilar.org

Whatsapp

+90 535 206 62 84

info@yabancilar.org

Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamili olmayan Birleşik Arap Emirlikleri Vatandaşlarının vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

Türkiye Vizesi alınarak umuma mahsus, hizmet ve hususi pasaport hamilleri 90 gün süreyi aşmaksızın Türkiye’ye giriş yapabilirler. Resmi pasaport hamili Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşları ise vizeye muaf olarak 90 gün süreyi aşmadan Türkiye'ye gelebilirler.

Türk Turistik Vizesine Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

  1. Bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğundan alınmış randevu
  2. 1 adet biometrik fotoğraf (beyaz fonlu)
  3. Varsa, Türk Vatandaşından davetiye, yoksa otel rezervasyonu
  4. Davetiye olması halinde davet eden Türk Vatandaşının gelirini gösteren belgeler
  5. Yabancının gelir durumunu gösteren belgeler
  6. Seyahat Sigortası
  7. Uçak rezervasyonu
  8. Vize harcının ödenmesi
  9. Geri dönüşünü destekleyecek şekilde tapu, işyeri izin belgesi gibi belgeler

Daha fazla bilgi ve uzman danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz.