Birleşik Arap Emirlikleri
Telefon

+90 212 970 02 88

info@yabancilar.org

Whatsapp

+90 535 206 62 84

info@yabancilar.org

Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamili olmayan Birleşik Arap Emirlikleri Vatandaşlarının ticari faaliyette bulunma amacıyla Türkiye’ye giriş yapmaları için vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

Türkiye Vizesi ile umuma mahsus, hizmet ve hususi pasaport hamilleri 90 gün süreyi aşmaksızın Türkiye’ye giriş yapabilirler. Resmi pasaport hamili Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşları ise vizeye muaf olarak 90 gün süreyi aşmadan Türkiye'ye gelebilirler.

Türk Ticari Vizesine Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

  1. Ticari ilişki içerisinde bulunduğu Türk şirketinden davetiye
  2. Türk Şirketinin ticari sicil, vergi levhası, faaliyet belgesi gibi ticari faaliyetlerini gösteren belgeler
  3. Sermaye ve ortaklık yapısını gösteren son Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi
  4. Yabancının 1 adet fotoğrafı (beyaz fonlu ve biometrik)
  5. Yabancının banka hesap bilgileri
  6. Uçak rezervasyonu
  7. Otel rezervasyonu
  8. Vize harcının ödenmesi

Daha fazla bilgi ve uzman danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz.