Barbados
Barbados
Barbados > Türkiye Vizesi > Ticari Vize
Telefon

+90 212 970 02 88

info@yabancilar.org

Whatsapp

+90 535 206 62 84

info@yabancilar.org

Türkiye’ye ticari amaçlarla giriş yapmak isteyen Barbados Vatandaşı umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir.
Resmi pasaport hamilleri 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydı ile Türkiye'ye girişlerde vizeden muaftır.

Vizeden Muaf Olmayan Barbados Vatandaşları İçin Türk Ticari Vizesine Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

  1. Ticari ilişki içerisinde bulunduğu Türk şirketinden davetiye
  2. Türk Şirketinin ticari sicil, vergi levhası, faaliyet belgesi gibi ticari faaliyetlerini gösteren belgeler
  3. Sermaye ve ortaklık yapısını gösteren son Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi
  4. Yabancının 1 adet fotoğrafı (beyaz fonlu ve biometrik)
  5. Yabancının banka hesap bilgileri
  6. Uçak rezervasyonu
  7. Otel rezervasyonu
  8. Vize harcının ödenmesi

Ayrıca; Barbados Pasaportlarının vize, vize muafiyeti veya ikamet izin süresinin bitiminden itibaren en az 60 gün geçerli olması aranır. Seyahat tarihinden başlayarak en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport sahibi olmanızı tavsiye ediyoruz.

Vize şartlarına uygunluğunuzu öğrenmek, gerekli evrakların hazırlanması, başvuru ve uzman danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz.