Avusturya
Avusturya
Avusturya > Türkiye Vizesi > Turistik Vize
Telefon

+90 212 970 02 88

info@yabancilar.org

Whatsapp

+90 535 206 62 84

info@yabancilar.org

Türkiye’ye turistik amaçlı giriş yapmak isteyen Avusturya Vatandaşı umuma mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir.
Resmi pasaport hamilleri 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydı ile Türkiye'ye girişlerde vizeden muaftır.

Vizeden Muaf Olmayan Avusturya Vatandaşları İçin Türk Turistik Vizesine Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

  1. Bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğundan alınmış randevu
  2. 1 adet biometrik fotoğraf (beyaz fonlu)
  3. Varsa, Türk Vatandaşından davetiye, yoksa otel rezervasyonu
  4. Davetiye olması halinde davet eden Türk Vatandaşının gelirini gösteren belgeler
  5. Yabancının gelir durumunu gösteren belgeler
  6. Seyahat Sigortası
  7. Uçak rezervasyonu
  8. Vize harcının ödenmesi
  9. Geri dönüşünü destekleyecek şekilde tapu, işyeri izin belgesi gibi belgeler

Ayrıca; Avusturya Pasaportlarının vize, vize muafiyeti veya ikamet izin süresinin bitiminden itibaren en az 60 gün geçerli olması aranır. Seyahat tarihinden başlayarak en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport sahibi olmanızı tavsiye ediyoruz.

Vize şartlarına uygunluğunuzu öğrenmek, gerekli evrakların hazırlanması, başvuru ve uzman danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz.