Afganistan
Afganistan
Afganistan > Türkiye Vizesi > Turistik Vize
İstanbul

+90 212 970 02 88

info@yabancilar.org

Whatsapp

+90 535 206 62 84

info@yabancilar.org

Schengen ülkeleri veya ABD, Birleşik Krallık, İrlanda geçerli vizesi veya geçerli ikamet izni hamili olmayan Afganistan Vatandaşlarının vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

Türkiye Vizesi ile umuma mahsus, hizmet ve hususi pasaport hamilleri 30 gün, resmi pasaport hamilleri ise 90 gün süreyi aşmaksızın Türkiye’ye giriş yapabilirler. 

Türk Turistik Vizesine Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

  1. Bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğundan alınmış randevu
  2. 1 adet biometrik fotoğraf (beyaz fonlu)
  3. Varsa, Türk Vatandaşından davetiye, yoksa otel rezervasyonu
  4. Davetiye olması halinde davet eden Türk Vatandaşının gelirini gösteren belgeler
  5. Afganistan Vatandaşının gelir durumunu gösteren belgeler
  6. Seyahat Sigortası
  7. Uçak rezervasyonu
  8. Vize harcının ödenmesi
  9. Geri dönüşünü destekleyecek şekilde tapu, işyeri izin belgesi gibi belgeler

Daha fazla bilgi ve uzman danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz.